Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER

Nokia je přední světovou společností působící v oblasti mobilních komunikací a hnací silou růstu a udržitelného rozvoje celého odvětví mobility. Nokia usiluje o zlepšení života lidí a zvýšení jejich produktivity tím, že nabízí snadno ovladatelné a bezpečné produkty, jako jsou mobilní telefony, a řešení pro podniky a poskytovatele obrazového obsahu, her, médií a mobilních sítí. Nokia je společností se širokým spektrem vlastníků a její akcie jsou kótovány na burzách v New Yorku (NOK), Helsinkách, Stockholmu, Londýně, Frankfurtu a Paříži.

Více informací na www.nokia.cz


HLAVNÍ PARTNER

Džunglí informací vás provedeme rychleji než vaše sekretářka! Pokud hledáte kontakty na firmy, řemeslníky, úřady, banky, daňové poradce, právníky, kurýry, pošty, taxislužby, restaurace nebo třeba paní na hlídání – volejte 1188!

Více informací a soutěž o navigaci najdete na http://linka.1188­.cz/soutez


PARTNER

ACTIVE 24 patří mezi největší české poskytovatele webhostingových služeb, registrátory domén a provozovatele serverových řešení. Služby společnosti ACTIVE 24 jsou postavené na špičkové technické kvalitě, stabilitě a nepřetržité zákaznické podpoře. V současné době nabízí výběr z více než 250 doménových koncovek, sdílený hosting, nástroje pro jednoduchou tvorbu webů, e-maily snadno dostupné z mobilních zařízení, managed servery, e-shop a další související služby. ACTIVE 24 se také angažuje v problematice bezpečnosti na internetu a aktivně se podílí na inovacích, které směřují ke zlepšení situace v této oblasti. Pro své zákazníky například zavedla jako jedna z prvních automatické podepisování webů pomocí důvěryhodného certifikátu Let´s Encrypt. Služby ACTIVE 24 využívá v současné době více než 100 000 zákazníků.

Více informací na www.active24.cz


PRODUKTOVÝ PARTNER

Cordage je obchodní značkou společnosti Provaznictví s.r.o., která má svou podnikovou prodejnu v Praze na Újezdě. Společnost dodává pomocí nejrůznějších oborů činnosti provaznické výrobky přímo na míru.

Pokročilá technolgie, spolehlivé produkty a služby, talentovaní lidé a odpovědný přístup k podnikání dovedl společnost mezi nejlepší české dodavatele polypropylenových a konopných lan, záchranných síťí a jutových výrobků s všestranným použitím. Provazové žebříky, Lana a šňůry, Provazy, Motouzy a Dekorační sítě jsou vám k dispozici v mnoha provedeních. Našimi partnery jsou zejména stavební firmy, zahradnictví, železářství, velkoobchody pro kutily, zoologické zahrady, lodní průmysl a další. Staňte se i vy našimi partnery a zákazníky a nastavte tak nový směr vývoje provaznické společnosti.

Více na www.cordage.cz


HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

Marketing & Media je týdeník o médiích, marketingové komunikaci a kreativitě v reklamě. Přináší aktuální informace a analýzy o dění v oboru, exkluzivní výzkumy, data a komentáře. Součástí jsou tematické přílohy M&M plus s analýzami jednotlivých oborů marketingové komunikace. Je jediný český člen mezinárodní sítě časopisů o marketingové komunikaci a médiích NIMM.

Více informací na www.mam.cz


MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Mediální agentura AdActive zastupuje významné subjekty působící on-line – mezi její klienty patří české mediální a reklamní agentury, významné internetové obchody i koncoví klienti. Tým odborníků má dlouholeté zkušenosti s realizací marketingových kampaní na internetu. Nabízí komplexní servis, zhodnocení investic vložených do reklamy v podobě následných prodejů (obratu), ulehčuje práci partnerským agenturám. Díky širokému spektru spolupracujících serverů umožňuje velmi přesné zaměření na vhodné cílové skupiny. AdActive je členem Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR).


Aktuálně.cz je jeden z nejnavštěvovanějších online zpravodajských deníků, který vychází od března 2014 v nové uživatelsky komfortnější podobě. Nová verze přináší přehlednější strukturu hlavní stránky a pohodlné čtení na všech typech zařízení, včetně tabletu a mobilu, ve stejné kvalitě. Čtenáři se díky zjednodušené navigaci dostanou rychleji k tomu, co hledají: ke zprávám, analýzám, komentářům, sportovním výsledkům či zábavě. Titulní stránka věnuje větší prostor rychlým zprávám ze sociálních sítí redakce. Pozornost si zaslouží zavedení osvědčené diskusní platformy Disqus, kterou používá například CNN. Diskuse jsou dostupné z mobilu i tabletu a uživatelé mohou rychleji přispívat přes svůj účet na Facebooku, Twitteru nebo Google+. Kromě toho jsou pro čtenáře připraveny nové testy a kvízy, taktéž propojené se sociálními sítěmi.

Více informací na www.aktualne.cz


Více zpráv, více hvězd, více videí: to je ve zkratce zpravodajsko-zábavný portál Blesk.cz. Díky přehledné struktuře stránek mají čtenáři snadný přístup k nejdůležitějším událostem, servisním informacím i exkuzivním fotogaleriím. Orientaci na stránkách výrazně usnadňuje navigace, která dělí obsah do 10 kategorií – čtenář tak snadno a rychle najde to, co ho zajímá nejvíce. Součástí navigace je i kategorie s nabídkou oblíbených magazínů – Blesk pro ženy, Blesk pro muže, Hobby, iSport a Biják. Žhavou senzací mezi kategoriemi je sekce Digital, obsahující novinky ze světa mobilů, tabletů, počítačů a internetu, články o focení a domácí kino zábavě a samozřejmě také online hry zdarma. Další aktuální novinkou stránek Blesk.cz je video portál, kde čtenáři najdou živé zpravodajství z domova i z celého světa či online přenosy.

Více informací na www.blesk.cz


Dvojka českého internetu – portál Centrum.cz nabízí unikátní „otevřenou“ koncepci, která umožňuje individuální přizpůsobení portálu podle potřeb a přání každého návštěvníka. Mezi nejzajímavější funkce patří webová verze messangeru ICQ (označená jako ICQ2GO) umožňující rychlou komunikaci po síti, včetně odesílaní a příjmu SMS zpráv zdarma bez nutnosti instalace klienta ICQ, Multimail – mail umožňující přístup do nejpoužívanějších českých i zahraničních emailů z jediného místa a současně nejkvalitnější národní a mezinárodní vyhledávání od společnosti Google. Dále pak na jednom místě sledovat nejčtenější zpravodajské servery, mít okamžitý přístup do encyklopedie Wikipedia, slovníků nebo využít rozsáhlé možnosti nastavení vzhledu.

Více informací na www.centrum.cz


ČeskéNoviny.cz jsou zpravodajským serverem České tiskové kanceláře (ČTK). Přinášejí výběr nejdůležitějších zpráv z domova, světa, ekonomiky a sportu, které vydává největší domácí tisková agentura. Pod heslem spolehlivost – rychlost – nezávislost zveřejňujeme informace na internetu již od roku 1995. Naším cílem je poskytovat čtenářům objektivní a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů.

Více informací na www.ceskenovi­ny.cz


ČT24, první televizní zpravodajský program v ČR. Od šesté ranní do půlnočních zpráv vysílá ČT24 nepřetržitě živé zprávy a komentáře z politiky, regionů, ekonomiky, zahraničí, kultury nebo sportu. Ve své filosofii se opírá o tři principy. 1) Serióznost. Veškeré zprávy se vybírají dle společenské závažnosti a důležitosti. ČT24 přináší fakta, názory aktérů i odborníků a zprostředkovává atmosféru v přímých přenosech a živých vstupech. 2) Nestrannost. ČT24 to je hutné vysílání, které nesugeruje názory a nedeformuje fakta. Nabízí kontext a hloubku a objektivita a nestrannost se týká jak jednotlivých pořadů, tak vysílání jako celku. 3) Inovace a mimořádná vysílání. Tým ČT24 stále sleduje nové světové trendy a formáty, pružně reaguje na požadavky diváků a propojuje vysílání s internetem na www.ct24.cz a sociálním sítěmi. ČT24 stojí na pružnosti, změnách a permanentních inovacích, při kterých se spoléhá na profesionální tým, který svým každodenním nasazením zvyšuje měsíc od měsíce popularitu ČT24 u diváků. Letos denně sleduje zpravodajský program ČT přes milion a čtvrt diváků. V předvolebním vysílání nebo mimořádných událostech ze zahraničí nebo živelné povahy je zájem o zprávy ČT24 enormní a dokazuje to klíčovou roli tohoto média veřejné služby ve společnosti.

Více informací na www.ceskatelevize.cz


Dáma.cz je jeden z nejnavštěvo­vanějších diskusních ženských serverů v České republice. S datem vzniku v roce 1999 se řadí mezi nejstarší české ženské komunitní weby vůbec. Čtenářky si jej oblíbily především díky rodinné a pohodové atmosféře. Kromě bohaté nabídky článků s ženskou a společenskou tématikou poskytuje Dáma.cz rozsáhlá diskusní fóra, poradny, blogy a fotogalerie.

Více informací na www.dama.cz


Deník.cz patří do portfolia českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s., které vydává 71 regionálních mutací Deníku, 23 regionálních týdeníků a 15 časopisů. Je právním nástupcem společností VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., a Astrosat Media s.r.o., dvou vydavatelství působících na českém mediálním trhu, zejména v oblasti tištěných médií, od roku 1992. V roce 2015 se stala vlastníkem vydavatelství Tablet Media.

Po akvizici rozsáhlého časopiseckého vydavatelství Sanoma Media CZ, přejmenovaného později na Astrosat Media, se VLTAVA LABE MEDIA stala druhou nejsilnější vydavatelskou skupinou na tuzemském trhu.

V srpnu 2015 koupila 100% podíl ve vydavatelství VLTAVA LABE PRESS, a.s. od německého koncernu Verlagsgruppe Passau investiční skupina Penta Investments (ANGAUR, a.s.). K převzetí vydavatelství skupinou Penta došlo dne 3. listopadu 2015.

Více informací na www.denik.cz


E15.cz je komplexním a aktuálním zdrojem zpráv z domácí a světové ekonomiky, politiky, byznysu a financí.

Více informací na www.e15.cz


Služba eStránky.cz je určena k vytváření webových stránek bez znalosti programování. Může jít o stránky osobní nebo určené pro podnikání. Kdokoliv může jednoduše publikovat články na internetu, případně si založit webovou fotogalerii. S eStránkami to zvládl již milion uživatelů.

Více informací na www.estranky.cz


Heureka.cz je nejkomplexnějším nákupním rádcem na českém internetu, který nabízí porovnání cen z více jak 25 000 internetových obchodů. Heureka nesrovnává pouze ceny produktů, ale dokáže poradit jak vybrat konkrétní typ zboží prostřednictvím uživatelských recenzí, formou nákupních rádců vytvořených experty z oboru, funkcí poraden nebo unikátním systémem hodnocení produktů. Službu Ověřeno zákazníky, která má za cíl získat objektivní hodnocení internetových obchodů od jejich skutečných zákazníků, které následně pomůže i ostatním nakupujícím při výběru toho správného obchodu, využívá tisíce internetových obchodů. Obchody, které v tomto hodnocení uspěly, jsou na Heureka.cz označeni certifikátem Ověřeno zákazníky

Více informací na www.heureka.cz


Zpravodajský portál iDNES.cz přináší aktuální zpravodajství z domova i ze světa, ze sportu i kultury. Nově také nabízí zpravodajství z regionů. Za měsíc jej navštíví více než 3,8 milionu reálných uživatelů, kteří zhlédnou přes 440 milionů stránek. iDNES.cz je tak největším českým zpravodajským portálem.

Více informací na www.iDNES.cz


MITON CZ, s.r.o. je první ze společností skupiny MITON. Od svého založení v roce 2000 se zabývá hostingem, vývojem webových aplikací na míru a v posledních letech převážně provozem vlastních internetových služeb a internetovým marketingem. Mezi nejvýznamnější mediální projekty patří www.vareni.cz, www.moviezone.cz, www.fotbalpor­tal.cz, www.hafici.cz, ale i nové projekty www.zdrave.cz či www.svatba.cz.

Více informací na www.miton.cz


Novinky.cz jsou již několik let nejnavštěvovanějším zpravodajským serverem v České republice. Pokrývají celé zpravodajské spektrum a nechybí ani magazínové rubriky. Svým čtenářům nabízejí smysluplný způsob, jak diskutovat u článků (díky tzv. korespondenční registraci) a také jako první zapojily čtenáře do tvorby zpravodajského obsahu (rubrika Vaše zprávy z regionů). Server Novinky.cz každý měsíc navštíví téměř 3,5 milionů reálných uživatelů, kteří vygenerují přibližně 220 milionů zobrazených stránek a okolo 10 milionů přehrání videí.

Více informací na www.novinky.cz


Proměna vizáže snadno, rychle a zdarma. Jedná se o unikátní a snadno použitelnou internetovou aplikaci, která dává ženám, ale nově i mužům příležitost vyzkoušet si nejrůznější změny svého make-upu nebo účesu z pohodlí svého domova. Od vytváření perfektních očních stínů přes rozmanité barvy rtů až po kompletní změnu účesu. Rozsahem funkcí a použitelnosti je PromenSe.cz projektem svého druhu na českém internetu ojedinělým. Nově je na www.promense.cz zařazena stovka nových účesů, včetně pánských. Každý návštěvník si může nahrát svou vlastní fotografii a hned začít experimentovat se svou vizáží a vybírat z široké palety barev a tvarů očních stínů, linek, kontur, řas, rtů nebo různých účesů. Efekt proměny je snadný, je vidět okamžitě a je velmi blízký realitě. Proměnu si uživatel může uložit, vytisknout nebo poslat e-mailem sobě či kamarádům. Další možností je předání výsledku stylistovi nebo kadeřníkovi, který podle předlohy může vytouženou proměnu zprostředkovat.

Více informací na www.promense.ka­fe.cz


Radiožurnál je moderní zpravodajsko-publicistická stanice. 24 hodin denně nabízí rychlý, kvalitní a komplexní informační servis o událostech doma i v zahraničí. Přinášíme zprávy z ekonomiky, politiky, kultury i sportu. Dozvíte se, jaké bude počasí i aktuální informace o dopravních komplikacích. Nabízíme vám okamžité a rychlé zpravodajství, které se prolíná celým dnem a má přednost před jakýmkoliv naplánovaným programem. Jsme každý den s vámi v rytmu vašeho dne.

Více informací na www.radiozurnal.cz


Společenský server Reflex.cz přibližuje čtenářům aktuální témata a zajímavé osobnosti naší doby a zprostředkovává nový úhel pohledu na svět a životní styl. Reflex.cz se vyznačuje zejména kvalitní žurnalistickou tvorbou a snahou o odvážné a maximálně pravdivé reportáže z domova i ze zahraničí, a to včetně míst dramatických konfliktů. Server je rozdělený na dvě části – volnou a placenou sekci.

Více informací na www.reflex.cz


Seznam.cz je nejnavštěvovanější český internetový portál, jehož domovskou stránku denně navštíví přes 2,5 milionu uživatelů. Komerční i nekomerční služby Seznam.cz využívají již 16 let ti, co na Internetu hledají zábavu, informace či přátele. Fulltextové vyhledávání, katalog firem, e-mailová pošta se 7,5 miliony účtů, zpravodajství a odborné inzertní služby jsou běžnou součástí každodenního života českých uživatelů Internetu. Vizí společnosti Seznam.cz je, pracovat na tom, aby Internet byl nejsilnější české médium a na něm Seznam.cz místem první volby.

Více informací na www.seznam.cz


Živě.cz je nejčtenější internetový magazín o informačních technologiích. Živě svým čtenářům přináší podrobné informace o hardwaru, softwaru, internetu, technologiích, byznysu a dalších oborech, které mají vazbu na IT.

Více informací na www.zive.cz


POŘADATEL A ODBORNÝ GARANT

Již 20 let je Lupa.cz průvodcem internetových profesionálů i fanoušků online technologií. Zatímco dříve měřila hlavně rychlost připojení, dnes poměřuje úspěchy internetových projektů, tepe nešvary, analyzuje nové příležitosti a málo viditelné souvislosti. Internet se mění před očima, ale jedna jistota zůstává: články na Lupě vydávané o půl sedmé, za kterými hrdě stojí šéfredaktor David Slížek & spol.

Více informací na www.lupa.cz


PRODUKCE

Internet Info poskytuje obsah s přidanou hodnotou. Nabízí odbornost na webu, konferencích, seminářích a školeních. Nastoluje unikátní témata, přináší souvislosti, staví na osobitosti osobností a objektivitě informací s přesným zásahem. Právě proto čte zpravodajské servery společnosti Internet Info více než 1,4 milionu lidí měsíčně. Internet Info vydává specializované servery o IT, internetu, telekomunikacích, nových technologiích, podnikání, financích, daních, digitálním vysílání a životním stylu. Pořádá desítky vzdělávacích akcí a provozuje TUESDAY Business Network, sociální síť v reálném světě pro firmy a profesionály.

Více informací na www.iinfo.cz


Generální partner

Hlavní partner

Partner

Produktový partner

Hlavní mediální partner

Pořadatel a odborný garant

Produkce