Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER

Skupina TISCALI MEDIA, a. s. je tradičním provozovatelem internetových médií a služeb, které měsíčně oslovují 5,5 milionu uživatelů. Kromě vlastního zpravodajství, komentářů a rozhovorů nabízí i specializované weby o vědě (Nedd.cz), videohrách (Games.cz), celebritách (Osobnosti.cz), financích (Našepeníze.cz) a filmech (Dokina.cz).

Součástí skupiny jsou i populární služby jako Tiscali E-mail, datové úložiště Úschovna.cz nebo srovnávač energií Srovnám.cz.

Od roku 2014 patří do skupiny i společnost ARBOmedia, s.r.o., jedno z nejvýznamnějších media zastupitelství na českém trhu.

Více informací na www.tiscalimedia.cz


PARTNEŘI

AEC Data Security Company je tradiční nezávislá integrační a poradenská firma poskytující profesionální řešení, služby a produkty z oboru informačních a komunikačních technologií, především z oblasti IT security. Naší strategickou orientací je projektový přístup, systémová integrace a outsourcing vybraných řešení a služeb.

V nabídce AEC najdete vlastní bezpečnostní řešení řady TrustPort® zahrnující antivirovou, antispamovou a antispywarovou ochranu jak na úrovni koncových stanic, tak i na vstupní bráně do internetu, kde je možné ji doplnit i o TrustPort® WebFilter – kontrolu obsahu navštěvovaných webových stránek. Dále nabízíme řešení certifikační autority, elektronické podatelny, PKI a další. Komplexní portfolio je doplněno službami v oblasti bezpečnosti (penetrační testy, bezpečnostní audity a politiky, poradenství).

AEC je držitelem certifikátu řízení informační bezpečnosti (ISMS) dle standardu ISO/IEC 27001, certifikátu řízení jakosti dle ISO 9001:2000 a potvrzení NBÚ ČR pro práci s utajovanými informacemi.

Více informací na www.aec.cz/


DigiZone.cz je specializovaný zpravodajský server o digitálním vysílání. Je určen všem, kteří se zajímají o projekt digitalizace v České republice. Jako jediný český server na jednom místě soustřeďuje aktuální a zasvěcené zpravodajství, informace o technických vlastnostech a programové náplni vysílání, mapy pokrytí digitálním signálem, obsáhlou databázi set-top-boxů a další důležité informace ze světa digitálního vysílání. Je vydavatelem označení „Umí dobře česky“, který slouží jako základní orientace při výběru set-top-boxu.


Kanzelsberger je největším knihkupeckým řetězcem v Česku. V celé zemi provozuje nyní celkem 37 prodejen v 25 městech. Knihkupectví Kanzelsberger kromě široké nabídky veškeré dostupné literatury klade důraz na vysoký standard poskytovaných služeb. Stálí zákazníci mohou využívat výhod věrnostního programu Klub Kanzelsberger, přičemž základním klubovým benefitem je pětiprocentní sleva poskytovaná na veškerý prodávaný sortiment, včetně konzumace v kavárně pražského Domu knihy Kanzelsberger na Václavském náměstí.

Více informací na www.kanzelsberger.cz/


MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Click! – jediná papírová nezbytnost v digitálním světě. Uživatelům, kteří se nebojí počítačů, přináší užitečné a aktuální informace ze světa počítačů a digitální elektroniky podané přitažlivě a zábavně.

Více informací na swn.softnov.cz


Chip je nejčtenější a dlouhodobě nejprodávanější tuzemský počítačový měsíčník. Pravidelně na 148 stranách přináší aktuální informace ze světa počítačů a digitální techniky – testy hardwaru, softwaru, reportáže z technologických výstav a praktické rady a tipy, jak řešit problémy související s využíváním moderní techniky. Čtenáři si oblíbili Chip především díky jeho vysoké profesionální úrovni a nezávislosti redakce. Oceňováno je také zaměření časopisu na český spotřebitelský trh. Odborníci kladně hodnotí především komplexní testy produktů, jednotlivých komponent, uživatelských programů a služeb i témata zabývající se velmi aktuální problematikou digitální hudby a videa a souvisejícími technologiemi. Nedílnou součástí každého vydání je elektronická příloha; standardem je jeden DVD 8 GB v každém vydání.

Více na www.chip.cz


Generální partner

Partneři

Mediální partneři