Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER

Beyond Interactive je digitální komunikační agentura, která pro své klienty realizuje komplexní marketingová, reklamní a kreativní řešení na internetu i v nových interaktivních médiích. Vyhotovuje analýzy trhu, konkurenční monitoring, plánuje a nakupuje reklamní kampaně, zpracovává post-buy analýzy, vytváří kreativní koncepty, poskytuje strategické konzultace a celkově koordinuje komunikační a produkční aktivity.

Beyond Interactive je držitelem certifikátu kvality ISO 9001:2000 od renomované společnosti TÜV International a je odběratelem všech dostupných relevantních dat z výzkumů internetového trhu, které adekvátně využívá při vytváření komunikačních strategií pro své klienty.

Beyond Interactive je členem celosvětové sítě digitálních komunikačních v rámci struktury WPP, patronem Americko-české obchodní komory (AmCham) a členem zájmových sdružení působících na českém online trhu (IAB, SPIR).

Více informací na www.beyond.cz/


HLAVNÍ PARTNER

AEC Data Security Company je tradiční nezávislá integrační a poradenská firma poskytující profesionální řešení, služby a produkty z oboru informačních a komunikačních technologií, především z oblasti IT security. Naší strategickou orientací je projektový přístup, systémová integrace a outsourcing vybraných řešení a služeb.

V nabídce AEC najdete vlastní bezpečnostní řešení řady TrustPort® zahrnující antivirovou, antispamovou a antispywarovou ochranu jak na úrovni koncových stanic, tak i na vstupní bráně do internetu, kde je možné ji doplnit i o TrustPort® WebFilter – kontrolu obsahu navštěvovaných webových stránek. Dále nabízíme řešení certifikační autority, elektronické podatelny, PKI a další. Komplexní portfolio je doplněno službami v oblasti bezpečnosti (penetrační testy, bezpečnostní audity a politiky, poradenství).

AEC je držitelem certifikátu řízení informační bezpečnosti (ISMS) dle standardu ISO/IEC 27001, certifikátu řízení jakosti dle ISO 9001:2000 a potvrzení NBÚ ČR pro práci s utajovanými informacemi.

Více informací na www.aec.cz/


PARTNEŘI

Sloane Park Property Trust, a.s. je jediný výhradně velkoobchodní telekomunikační operátor s vlastní optickou infrastrukturou a celorepublikovou působností. Portfolio zákazníků je tvořeno předními telekomuničními a kabelovými operátory, ISP a freenety, pro které zajišťuje páteřní trasy, IP konektivitu a přístupové okruhy.

Více informací na www.sloane.cz/


UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1 265 000 domácností v 370 lokalitách ČR a její služby aktivně využívá na 959 000 zákazníků. Z toho si k 30.7.2007 předplácí její televizní služby celkem 683 000 zákazníků, vysokorychlostní internet 216 000 zákazníků a telefonní služby přes 59 000 zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc.

Více informací na www.upc.cz/


ODBORNÝ GARANT

SPIR je profesní sdružení působící v oblasti internetové reklamy od roku 2000. Skládá se ze dvou sekcí reprezentujících obě strany reklamního trhu. Kromě provozování jednotného, široce respektovaného výzkumu návštěvnosti a sociodemografického profilu návštěvníků internetu NetMonitor, startuje i projekt monitoringu internetové reklamy AdMonitoring.

Více informací na www.spir.cz/


Generální partner

Hlavní partner

Partneři

Odborný garant