Partneři

HLAVNÍ PARTNER

O2 Media aneb netradiční formáty, netradiční místa, netradiční cílové skupiny. Najdeme vám nové zákazníky, ať jsou kdekoliv!

Více informací na www.o2.cz.


PARTNEŘI

ACTIVE 24 patří mezi největší české poskytovatele webhostingových služeb, registrátory domén a provozovatele serverových řešení. Služby společnosti ACTIVE 24 jsou postavené na špičkové technické kvalitě, stabilitě a nepřetržité zákaznické podpoře. V současné době nabízí výběr z více než 250 doménových koncovek, sdílený hosting, nástroje pro jednoduchou tvorbu webů, e-maily snadno dostupné z mobilních zařízení, managed servery, e-shop a další související služby. ACTIVE 24 se také angažuje v problematice bezpečnosti na internetu a aktivně se podílí na inovacích, které směřují ke zlepšení situace v této oblasti. Pro své zákazníky například zavedla jako jedna z prvních automatické podepisování webů pomocí důvěryhodného certifikátu Let´s Encrypt. Služby ACTIVE 24 využívá v současné době více než 100 000 zákazníků.

Více informací na www.active24.cz


GEMIUS je největší internetovou výzkumnou agenturou ve střední a východní Evropě, a to díky soustředění výsledků práce na maximální důvěryhodnost, kvalitu a přesnost internetového výzkumu.

GEMIUS poskytuje širokou paletu výzkumů internetu klientům zvučných jmen v regionu. GEMIUS poskytuje informace o chování uživatelů internetu (gemiusTraffic), profily uživatelů internetu (gemiusProfile) nebo údaje o efektivitě online reklamních kampaní (gemiusEffect). Cílem základního výzkumu gemiusAudience je zavést jednotný způsob měření návštěvnosti internetu ve všech zemích, kde společnost působí. Prostřednictvím spolupráce s významnými internetovými profesními sdruženími, lokálními partnery a dalšími klíčovými hráči na trhu GEMIUS poskytuje přesná, vysoce kvalitní data pro mediální plánování, nákup a prodej.

Více informací na www.gemius.com


HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

Marketing & Media je týdeník o médiích, marketingové komunikaci a kreativitě v reklamě. Přináší aktuální informace a analýzy o dění v oboru, exkluzivní výzkumy, data a komentáře. Součástí jsou tematické přílohy M&M plus s analýzami jednotlivých oborů marketingové komunikace. Je jediný český člen mezinárodní sítě časopisů o marketingové komunikaci a médiích NIMM.

Více informací na www.mam.cz


MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Aktuálně.cz je jeden z nejnavštěvovanějších online zpravodajských deníků, který vychází od března 2014 v nové uživatelsky komfortnější podobě. Nová verze přináší přehlednější strukturu hlavní stránky a pohodlné čtení na všech typech zařízení, včetně tabletu a mobilu, ve stejné kvalitě. Čtenáři se díky zjednodušené navigaci dostanou rychleji k tomu, co hledají: ke zprávám, analýzám, komentářům, sportovním výsledkům či zábavě. Titulní stránka věnuje větší prostor rychlým zprávám ze sociálních sítí redakce. Pozornost si zaslouží zavedení osvědčené diskusní platformy Disqus, kterou používá například CNN. Diskuse jsou dostupné z mobilu i tabletu a uživatelé mohou rychleji přispívat přes svůj účet na Facebooku, Twitteru nebo Google+. Kromě toho jsou pro čtenáře připraveny nové testy a kvízy, taktéž propojené se sociálními sítěmi.

Více informací na www.aktualne.cz


Dvojka českého internetu – portál Centrum.cz nabízí unikátní „otevřenou“ koncepci, která umožňuje individuální přizpůsobení portálu podle potřeb a přání každého návštěvníka. Mezi nejzajímavější funkce patří webová verze messangeru ICQ (označená jako ICQ2GO) umožňující rychlou komunikaci po síti, včetně odesílaní a příjmu SMS zpráv zdarma bez nutnosti instalace klienta ICQ, Multimail – mail umožňující přístup do nejpoužívanějších českých i zahraničních emailů z jediného místa a současně nejkvalitnější národní a mezinárodní vyhledávání od společnosti Google. Dále pak na jednom místě sledovat nejčtenější zpravodajské servery, mít okamžitý přístup do encyklopedie Wikipedia, slovníků nebo využít rozsáhlé možnosti nastavení vzhledu.

Více informací na www.centrum.cz


Služba eStránky.cz je určena k vytváření webových stránek bez znalosti programování. Může jít o stránky osobní nebo určené pro podnikání. Kdokoliv může jednoduše publikovat články na internetu, případně si založit webovou fotogalerii. S eStránkami to zvládl již milion uživatelů.

Více informací na www.estranky.cz


Chip je nejčtenější a dlouhodobě nejprodávanější tuzemský počítačový měsíčník. Pravidelně na 148 stranách přináší aktuální informace ze světa počítačů a digitální techniky – testy hardwaru, softwaru, reportáže z technologických výstav a praktické rady a tipy, jak řešit problémy související s využíváním moderní techniky. Čtenáři si oblíbili Chip především díky jeho vysoké profesionální úrovni a nezávislosti redakce. Oceňováno je také zaměření časopisu na český spotřebitelský trh. Odborníci kladně hodnotí především komplexní testy produktů, jednotlivých komponent, uživatelských programů a služeb i témata zabývající se velmi aktuální problematikou digitální hudby a videa a souvisejícími technologiemi. Nedílnou součástí každého vydání je elektronická příloha; standardem je jeden DVD 8 GB v každém vydání.

Více na www.chip.cz


Zpravodajský portál iDNES.cz přináší aktuální zpravodajství z domova i ze světa, ze sportu i kultury. Nově také nabízí zpravodajství z regionů. Za měsíc jej navštíví více než 3,8 milionu reálných uživatelů, kteří zhlédnou přes 440 milionů stránek. iDNES.cz je tak největším českým zpravodajským portálem.

Více informací na www.iDNES.cz


Jaknapočítač.cz je web plný počítačových tipů a triků. Denně přináší praktické rady pro práci se systémem Windows, součástmi kancelářského balíku Microsoft Office nebo internetem, součástí je i diskuzní fórum a počítačová poradna. Obsah tohoto serveru je velmi úzce spojen s tištěným časopisem Jak na počítač.

Více na www.jaknapocitac.cz


Kafe.cz nabízí koktejl aktuálních informací ze světa módy a kosmetiky. Čtenářky se dozvědí, o kom se mluví, kam jet na dovolenou i jak být zdravá, krásná a úspěšná. Mohou také pravidelně soutěžit o zajímavé ceny nebo si zkusit některý z nabízených testů.

Více na www.kafe.cz


Zábavní videoportál nova.cz nabízí zdarma pořady TV Nova ve vysoké kvalitě. Navíc mají návštěvníci k dispozici také webové stránky věnované jednotlivým pořadům s řadou materiálů, které rozšiřují nabídku TV Nova na obrazovce. Součástí je i přehledný interaktivní televizní program.

Více na www.nova.cz


Společenský server Reflex.cz přibližuje čtenářům aktuální témata a zajímavé osobnosti naší doby a zprostředkovává nový úhel pohledu na svět a životní styl. Reflex.cz se vyznačuje zejména kvalitní žurnalistickou tvorbou a snahou o odvážné a maximálně pravdivé reportáže z domova i ze zahraničí, a to včetně míst dramatických konfliktů. Server je rozdělený na dvě části – volnou a placenou sekci.

Více informací na www.reflex.cz


Seznam.cz je nejnavštěvovanější český internetový portál, jehož domovskou stránku denně navštíví přes 2,5 milionu uživatelů. Komerční i nekomerční služby Seznam.cz využívají již 16 let ti, co na Internetu hledají zábavu, informace či přátele. Fulltextové vyhledávání, katalog firem, e-mailová pošta se 7,5 miliony účtů, zpravodajství a odborné inzertní služby jsou běžnou součástí každodenního života českých uživatelů Internetu. Vizí společnosti Seznam.cz je, pracovat na tom, aby Internet byl nejsilnější české médium a na něm Seznam.cz místem první volby.

Více informací na www.seznam.cz


Vlastní zpravodajský portál televize Nova tn.cz je první internetové médium svého druhu v České republice, které je úzce propojeno s televizí a zároveň staví svůj obsah na původním a exkluzivním zpravodajství. Kromě psaných zpráv přináší portál také internetové video-zpravodajství, které nabízí jak ucelené reportáže, tak třikrát denně krátké moderované zprávy.

Více na www.tn.cz


Týden.cz je moderní internetový deník. Pro svůj start v roce 2007 využil dobrého a zavedeného jména zpravodajského časopisu Týden. Dnes má Týden.cz svoji vlastní identitu a s heslem „ukážeme vám realitu“ přináší svým čtenářům perfektní zpravodajské pokrytí, servis, komentáře a komunitní zábavu například v podobě fotoblogu Galerie 30 ostrých.

Více na www.tyden.cz


Živě.cz je nejčtenější internetový magazín o informačních technologiích. Živě svým čtenářům přináší podrobné informace o hardwaru, softwaru, internetu, technologiích, byznysu a dalších oborech, které mají vazbu na IT.

Více informací na www.zive.cz


Hlavní partner

Partneři

Hlavní mediální partner

Mediální partneři