Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER

Společnost IBM je největším výrobcem produktů a poskytovatelem služeb informačních technologií na světě s více než osmdesátiletou tradicí v inovacích, které mění náš svět. Převažující činností IBM ČR je prodej širokého spektra IT technologií od serverů a systémů pro ukládání dat až po software a IT služby včetně konzultačních. K hlavním cílům IBM patří poskytování komplexních služeb systémového integrátora a prosazování výhod elektronického obchodu do každodenního života firem. Z hlediska svého obchodního obratu, rozsáhlosti své nabídky či počtu zaměstnanců zastává IBM v českém prostředí stejné postavení, jaké dosáhlo na celém světě.

Více informací na www.ibm.com


PARTNEŘI

ACTIVE 24 patří mezi největší české poskytovatele webhostingových služeb, registrátory domén a provozovatele serverových řešení. Služby společnosti ACTIVE 24 jsou postavené na špičkové technické kvalitě, stabilitě a nepřetržité zákaznické podpoře. V současné době nabízí výběr z více než 250 doménových koncovek, sdílený hosting, nástroje pro jednoduchou tvorbu webů, e-maily snadno dostupné z mobilních zařízení, managed servery, e-shop a další související služby. ACTIVE 24 se také angažuje v problematice bezpečnosti na internetu a aktivně se podílí na inovacích, které směřují ke zlepšení situace v této oblasti. Pro své zákazníky například zavedla jako jedna z prvních automatické podepisování webů pomocí důvěryhodného certifikátu Let´s Encrypt. Služby ACTIVE 24 využívá v současné době více než 100 000 zákazníků.

Více informací na www.active24.cz


ePojisteni.cz je nejnavštěvovanějším srovnávačem povinného ručení a největším online prodejcem pojištění v ČR. Stránky www.epojisteni.cz nabízejí srovnání a uzavření povinného ručení, havarijního pojištění, cestovního pojištění, pojištění majetku, penzijního připojištění a dalších pojistných produktů. Svým klientům zjednodušují orientaci v nabídce pojišťoven a umožňují jim uzavírat co nejvýhodnější pojistky. 

Více informací na www.ePojisteni.cz


GoPay je jedním z největších českých platebních systémů v prostředí elektronických plateb. Klíčovými produkty jsou zejména GoPay elektronická peněženka pro běžné platby mezi uživateli internetu a univerzální platební brána GoPay pro veškeré internetové obchodníky. Platební brána nabízí v rámci jediného smluvního vztahu až 22 online platebních metod bez dalšího vyjednávání s jednotlivými bankami. Hlavním přínosem je zejména vysoká úspora vstupních nákladů. Kvalitu služeb oceňuje více než 5000 českých obchodních míst.

Více informací na www.platebnibrana.cz a www.gopay.cz


MojeID – Internet bez hesel a registrací. MojeID je bezplatná služba, díky níž mají uživatelé českého Internetu možnost používat pro přihlašování na různé internetové stránky a k různým webovým službám, které tuto službu podporují, jednotné identifikační údaje (uživatelské jméno a heslo). Službu provozuje sdružení CZ.NIC, správce národní domény .CZ.

Více informací na www.mojeID.cz


T-Mobile. Voláte, píšete nebo brouzdáte po internetu s námi od roku 1996. Dnes je s námi více než 6 milionu z vás, a díky tomu jsme jedničkou na českém mobilním trhu. Děkujeme 6 milionkrát. Milujeme mobily a vše, co se kolem nich točí. Věřte, vždyť jsme T-Mobile. Mobilní volání je taková naše praslužba. Ale nemyslete si, že jsme ji dali k ledu. Kdepak! Stále na ní makáme a vylepšujeme. Jen u nás si třeba můžete vychutnat nejčistší přenos zvuku VoLTE nebo volání přes WiFi. A co teprve internet v mobilu a mobilní internet. Nesmějte se nám, ale nám tyhle služby přijdou hrozně sexy. Sedíte třeba v parku na lavičce (ti extravagantnější na stromě) nebo frčíte expresem na business mítink, a přesto máte celý svět po ruce. Ještě před několika lety téměř sci-fi. A když jsme u toho, jak to frčí, děláme pro vás tu nejbezpečnější superrychlou síť nové generace. Pro firmy pak nabízíme komplexní ICT řešení včetně cloudových služeb. Bez ohledu na počasí. No a kromě toho vám poskytujeme i spoustu dalších produktů a služeb, jejichž popis všech by vydal na román. A nejen pro muže. Prostě když jste s námi, máte se vždycky líp.

Klikněte na www.t-mobile.cz


PRODUKTOVÍ PARTNEŘI

Švestkovic zahradnictví je zahradnictví s velkou tradicí. Své zákazníky si získává již od roku 1945. Nabízí široký sortiment květin pro veškeré příležitosti.

Motto společnosti je: „Květinou neublížíš, ale potěšíš.“

Více informací na www.svestkoviczahradnictvi.cz


uLikeIT s.r.o. je jednou z největších a vedoucích společností na českém trhu s vývojem mobilních aplikací a jejím cílem je upevnit svoji pozici na trhu a být nadále vnímána jako inovativní leader a spolehlivý a silný partner pro své zákazníky. Základními kameny úspěchu společnosti jsou zkušenosti ze zahraničních projektů, individuální přístup k zákazníkům a motivace zaměstnanců podílet se na zajímavých projektech.

Více informací na www.uLikeIT.cz


PARTNEŘI SLAVNOSTNÍHO VYHLÁŠENÍ

Advokátní kancelář Pelikán, Krofta, Kohoutek. Právní poradenství v oblasti Internetu, práv duševního vlastnictví, fůzí a akvizic. Máme speciální podmínky pro právní poradenství pro startupy, které vedou k minimalizaci finanční zátěže v počátcích existence projektu. Pro detailní nabídku kontaktujte Matěje Váchu a Jana Krabce.

Více informací na www.ak-pkk.cz


Největší vyhledávač slev Skrz.cz nabízí svým obchodním partnerům možnost efektivní propagace akčních nabídek jejich e-shopů, slevových serverů, či akčních letáků kamenných obchodů. Za dva roky svého působení si Skrz.cz vydobyl pozici nejnavštěvovanějšího slevového agregátoru a neustále se přibližuje potřebám zákazníků jakožto obrovský online akční leták. Mějte i vy své akční nabídky tam, kde je lidé hledají.

Více informací na www.skrz.cz


PARTNER VIDEOZÁZNAMU

Společnost Visual Unity je systémový integrátor v oblasti profesionálních audiovizuálních technologií. Od roku 1991 projektuje, dodává, integruje a servisuje systémy založené na produktech klíčových světových výrobců s použitím vlastního softwarového řešení. Zároveň vyvíjí a provozuje platformu vuMediaTM pro kódování, správu a distribuci audiovizuálního obsahu po Internet na počítače, set-top boxy, tablety i mobilní telefony. Visual Unity sídlí v Praze a má pobočky v Bratislavě, Bělehradě, Londýně, Dubaji a nově také v Nairobi. Mezi nejvýznamnější klienty v České a Slovenské republice patří Česká televize, TV Nova, FTV Prima, TV Markíza, Bonton film, O2 Telefonica nebo ČSOB.

Více informací na www.visualunity.cz


MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Největší obchodní portál na českém internetu, kde uživatelé najdou více než 20 kategorií s novým zbožím za pevné ceny, o které trvale roste zájem. Profesionálním prodejcům Aukro přináší možnost, jak zefektivnit své podnikání členstvím v programu garantovaných prodejců Aukro+. Díky široké uživatelské základně mohou prodejci nabídnout své zboží více než 2,5 milionům registrovaných uživatelů a využívat Aukro jako atraktivní obchodní kanál. Další výhodou je možnost bezplatného využití platební brány PayU, která poskytuje bezpečné, jednoduché a rychlé platby. Za osm let existence se na Aukru prodalo přes 40 milionů položek.

Více informací na www.aukro.cz


Bazos.cz je největší klasická internetová inzerce v ČR. Primárně slouží pro prodej a nákup nepotřebných věcí z domácností. Mezi největší rubriky patří auta, potřeby pro děti, zvířata a nemovitosti.

Více informací na www.bazos.cz


V Česku i na Slovensku již 10 let nejoblíbenější filmový portál, nabízející informace o domácích i zahraničních filmových tvůrcích, hercích a filmech, jejich hodnocení, galerie a videa. Součástí portálu je personalizované rozhraní, ve kterém si registrovaní uživatelé vedou vlastní filmotéky, umísťují filmy do bazaru, diskutují na různá filmová témata, atd.

Více informací na www.csfd.cz


E15.cz je komplexním a aktuálním zdrojem zpráv z domácí a světové ekonomiky, politiky, byznysu a financí.

Více informací na www.e15.cz


Google nabízí již od roku 1998 (kromě dalších internetových služeb) zejména inovativní vyhledávací technologii, která umožňuje milionům lidí po celém světě každodenní přístup k potřebným informacím. Česká pobočka Googlu byla založena v říjnu 2006 a od té doby přinesla uživatelům, firmám, vývojářům či partnerům přes stovku lokalizovaných služeb – kromě vyhledávání a reklamy také Mapy Google, YouTube, Gmail, Hlasové vyhledávání, OS Android nebo internetový prohlížeč Chrome. České firmy všech velikostí využívají pro textovou, grafickou nebo multimediální reklamu službu Google AdWords a svůj obsah monetizují v Reklamní síti Google pomocí služby Google AdSense. Česká pobočka uzavřela desítky lokálních partnerství s klíčovými hráči na trhu a svými technologiemi v rámci celoročního programu „Google pro českou společnost 2012“ podporuje projekty zaměřené na vzdělávání, českou kulturu a umění, rozvoj měst a obcí a také neziskový sektor.

Více na informací na www.google.cz


Heureka.cz je nejkomplexnějším nákupním rádcem na českém internetu, který nabízí porovnání cen z více jak 25 000 internetových obchodů. Heureka nesrovnává pouze ceny produktů, ale dokáže poradit jak vybrat konkrétní typ zboží prostřednictvím uživatelských recenzí, formou nákupních rádců vytvořených experty z oboru, funkcí poraden nebo unikátním systémem hodnocení produktů. Službu Ověřeno zákazníky, která má za cíl získat objektivní hodnocení internetových obchodů od jejich skutečných zákazníků, které následně pomůže i ostatním nakupujícím při výběru toho správného obchodu, využívá tisíce internetových obchodů. Obchody, které v tomto hodnocení uspěly, jsou na Heureka.cz označeni certifikátem Ověřeno zákazníky

Více informací na www.heureka.cz


Společnost HyperMedia, a.s. patří mezi nejvýznamnější provozovatele on-line médií na českém internetu. Do jejího portfolia spadá největší český inzertní portál www.hyperinzerce.cz, slevový portál www.hyperslevy.cz, srovnávač zboží www.hyperzbozi.cz, realitní portál www.hyperreality.cz, portál o vaření www.toprecepty.cz, řada známých oborově zaměřených portálů a mnoho dalších projektů, kterých v současné době provozuje již 34. Kromě České republiky působí společnost také na Slovensku, v Polsku, v Německu, Rakousku, Švýcarsku a v dalších 23 zemích nejen v Evropě a dále expanduje.

Více informací na www.hypermedia.cz


Zpravodajský portál iDNES.cz přináší aktuální zpravodajství z domova i ze světa, ze sportu i kultury. Nově také nabízí zpravodajství z regionů. Za měsíc jej navštíví více než 3,8 milionu reálných uživatelů, kteří zhlédnou přes 440 milionů stránek. iDNES.cz je tak největším českým zpravodajským portálem.

Více informací na www.iDNES.cz


Novinky.cz jsou již několik let nejnavštěvovanějším zpravodajským serverem v České republice. Pokrývají celé zpravodajské spektrum a nechybí ani magazínové rubriky. Svým čtenářům nabízejí smysluplný způsob, jak diskutovat u článků (díky tzv. korespondenční registraci) a také jako první zapojily čtenáře do tvorby zpravodajského obsahu (rubrika Vaše zprávy z regionů). Server Novinky.cz každý měsíc navštíví téměř 3,5 milionů reálných uživatelů, kteří vygenerují přibližně 220 milionů zobrazených stránek a okolo 10 milionů přehrání videí.

Více informací na www.novinky.cz


ČRo Rádio Česko je analytická zpravodajsko-publicistická stanice, která vysílá výhradně mluvené slovo. Původně vzniklo jako digitální projekt Českého rozhlasu. Zpravodajská kvalita „news-only“ stanice zaujala renomovanou BBC natolik, že stanici umožnila (po zániku české redakce BBC) vysílat i na svých VKV frekvencích. ČRo Rádio Česko staví prostřednictvím zkušených redaktorů Českého rozhlasu i BBC, kteří tvoří jeho současný tým, na osvědčených schematických i obsahových kvalitách nejrespektovanější zpravodajské stanice světa a nejuznávanější rozhlasové sítě v zemi. Obsah vysílání Rádia Česko tvoří především aktuální zpravodajství a publicistika, události z domova, ze světa, ekonomiky, kultury, vědy a dalších oborů. Nabízí přehled aktuálního dění, rozhovory, reportáže, analýzy i komentáře. Důraz klade na ekonomiku, českou a světovou politiku a neziskový sektor. Nabízí rozhovory s přímými aktéry událostí, využívá zahraniční zpravodaje Českého rozhlasu a síť vlastních spolupracovníků po celém světě. To podstatné. Žádná hudba. Rádio Česko vysílá nepřetržitě od 8 do 18 hodin na digitálních platformách DVB-T, DVB-S, DVB-C, DAB+ a internetu. Od 8 do 11 hodin a 13 do 16 hodin vysílá na VKV (FM) vysílačích BBC World Service.

Více informací na www.radiocesko.cz


Seznam.cz je nejnavštěvovanější český internetový portál, jehož domovskou stránku denně navštíví přes 2,5 milionu uživatelů. Komerční i nekomerční služby Seznam.cz využívají již 16 let ti, co na Internetu hledají zábavu, informace či přátele. Fulltextové vyhledávání, katalog firem, e-mailová pošta se 7,5 miliony účtů, zpravodajství a odborné inzertní služby jsou běžnou součástí každodenního života českých uživatelů Internetu. Vizí společnosti Seznam.cz je, pracovat na tom, aby Internet byl nejsilnější české médium a na něm Seznam.cz místem první volby.

Více informací na www.seznam.cz


Strategie, měsíčník o reklamě, médiích a marketingové komunikaci, vychází od ledna 1993 jako první časopis tohoto druhu na českém trhu. Podle mínění respondentů má tradici, vliv, kvalitu a vlastní odborné renomé. Je to titul, který ve svém oboru udává směr, standard a přináší analytický pohled. Všeobecně mají čtenáři ke Strategii dlouholetou důvěru. Jde o komplexní titul, který poskytuje orientaci a vzdělání v oboru a je pro lidi z branže nepostradatelný.

Více informací na www.strategie.cz


Skupina TISCALI MEDIA, a. s. je tradičním provozovatelem internetových médií a služeb, které měsíčně oslovují 5,5 milionu uživatelů. Kromě vlastního zpravodajství, komentářů a rozhovorů nabízí i specializované weby o vědě (Nedd.cz), videohrách (Games.cz), celebritách (Osobnosti.cz), financích (Našepeníze.cz) a filmech (Dokina.cz).

Součástí skupiny jsou i populární služby jako Tiscali E-mail, datové úložiště Úschovna.cz nebo srovnávač energií Srovnám.cz.

Od roku 2014 patří do skupiny i společnost ARBOmedia, s.r.o., jedno z nejvýznamnějších media zastupitelství na českém trhu.

Více informací na www.tiscalimedia.cz


Živě.cz je nejčtenější internetový magazín o informačních technologiích. Živě svým čtenářům přináší podrobné informace o hardwaru, softwaru, internetu, technologiích, byznysu a dalších oborech, které mají vazbu na IT.

Více informací na www.zive.cz


ZA PODPORY

ČT24, první televizní zpravodajský program v ČR. Od šesté ranní do půlnočních zpráv vysílá ČT24 nepřetržitě živé zprávy a komentáře z politiky, regionů, ekonomiky, zahraničí, kultury nebo sportu. Ve své filosofii se opírá o tři principy. 1) Serióznost. Veškeré zprávy se vybírají dle společenské závažnosti a důležitosti. ČT24 přináší fakta, názory aktérů i odborníků a zprostředkovává atmosféru v přímých přenosech a živých vstupech. 2) Nestrannost. ČT24 to je hutné vysílání, které nesugeruje názory a nedeformuje fakta. Nabízí kontext a hloubku a objektivita a nestrannost se týká jak jednotlivých pořadů, tak vysílání jako celku. 3) Inovace a mimořádná vysílání. Tým ČT24 stále sleduje nové světové trendy a formáty, pružně reaguje na požadavky diváků a propojuje vysílání s internetem na www.ct24.cz a sociálním sítěmi. ČT24 stojí na pružnosti, změnách a permanentních inovacích, při kterých se spoléhá na profesionální tým, který svým každodenním nasazením zvyšuje měsíc od měsíce popularitu ČT24 u diváků. Letos denně sleduje zpravodajský program ČT přes milion a čtvrt diváků. V předvolebním vysílání nebo mimořádných událostech ze zahraničí nebo živelné povahy je zájem o zprávy ČT24 enormní a dokazuje to klíčovou roli tohoto média veřejné služby ve společnosti.

Více informací na www.ceskatelevize.cz


POŘADATEL A ODBORNÝ GARANT

Již 20 let je Lupa.cz průvodcem internetových profesionálů i fanoušků online technologií. Zatímco dříve měřila hlavně rychlost připojení, dnes poměřuje úspěchy internetových projektů, tepe nešvary, analyzuje nové příležitosti a málo viditelné souvislosti. Internet se mění před očima, ale jedna jistota zůstává: články na Lupě vydávané o půl sedmé, za kterými hrdě stojí šéfredaktor David Slížek & spol.

Více informací na www.lupa.cz


PRODUKCE

Internet Info poskytuje obsah s přidanou hodnotou. Nabízí odbornost na webu, konferencích, seminářích a školeních. Nastoluje unikátní témata, přináší souvislosti, staví na osobitosti osobností a objektivitě informací s přesným zásahem. Právě proto čte zpravodajské servery společnosti Internet Info více než 1,4 milionu lidí měsíčně. Internet Info vydává specializované servery o IT, internetu, telekomunikacích, nových technologiích, podnikání, financích, daních, digitálním vysílání a životním stylu. Pořádá desítky vzdělávacích akcí a provozuje TUESDAY Business Network, sociální síť v reálném světě pro firmy a profesionály.

Více informací na www.iinfo.cz


Generální partner

Partneři

Produktoví partneři

Partneři slavnostního vyhlášení

Partner videozáznamu

Za podpory

Pořadatel a odborný garant

Produkce